Home / Schade en Reparatie / Uitdeuken zonder spuiten

Aanbevolen door verzekeraars

Geen waardevermindering

Vervangwagen mogelijk

Uitdeuken zonder spuiten

Uitdeuken zonder spuiten is een goede oplossing bij kleine beschadigingen. Wij bij WB Autoschade staan voor u klaar op om dit op een professionele wijze uit te voeren. Hier bent u dan ook verzekerd van een prijsvriendelijk alternatief. Dit door enkele alternatieve reparatiemethoden aan te bieden zoals spotrepair. Dit is een geavanceerde techniek waardoor wij in staat zijn om kleine schades, zoals een deuk in de auto, te herstellen tegen lage kosten.

Uitdeuken zonder spuiten bij een ervaren bedrijf

Wij zijn een professioneel autoschadeherstelbedrijf in Harderwijk dat al vele jaren met succes actief is met schade herstel, zoals het uitdeuken zonder spuiten, in de regio Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Zeewolde en dergelijke. Aspecten als kwaliteit, service en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel bij het herstellen van een auto deuk, lakschade en meer. Over de afgelopen vijftien jaar hebben wij veel ervaring opgebouwd waardoor uw auto ten alle tijden in goede handen is bij WB Autoschade. U bent bij ons dus van harte welkom voor een snelle reparatie voor diverse kleine schades.

Een auto deuk herstellen met een milieuvriendelijke oplossing

Wij zijn met trots koploper als het gaat om het gebruik van milieuvriendelijke stoffen en materialen. Heel actueel in de schadeherstelbranche is het fors terugdringen van de vluchtige organische stoffen (VOS) in de gebruikte lak- en andere materialen. De traditionele lakken bestaan voor zo’n 75% uit vluchtige stoffen, terwijl dit percentage bij de watergedragen lakken ongeveer nul is. Dit heeft dan ook consequenties als het gaat om gebruik van watergedragen lakken. Zowel de verwerking van de lak als voor het gereedschap en de materialen die daarbij gebruikt worden. Bij WB Autoschade worden diverse reststoffen apart verzameld en periodiek afgevoerd, zoals lakresten, filtermateriaal, papier/karton, plaatwerk en kapotte bumpers. Veel van deze stoffen komen voor hergebruik in aanmerking.

Neem contact op voor een afspraak

Zoekt u een professioneel autoschadeherstelbedrijf dat duurzaam onderneemt en ook nog eens veel waarde hecht aan haar klanten? Of het nou gaat om uitdeuken zonder spuiten, het herstellen van een auto deuk of grote reparaties? Neem dan gerust contact op. Of laat uw gegevens achter via het contactformulier, dan zullen wij contact met u opnemen.

Direkt Afspreken

WB Autoschade
Stephensonstraat 1D
3846 AK Harderwijk

Telefoon: (0341) 42 75 43
Mobiel: (06) 50 86 20 30
info@wbautoschade.nl

Direkt een afspraak maken

Spotrepair

Spot Repair is de methode om kleine beschadigingen, snel, voordelig en professioneel te repareren.

Hagelschade

Uitdeuken zonder spuiten, waarbij schade word gerepareerd met behoud van de originele lak.

Velgen

Naast het spuiten van het plaatwerk van een auto kunnen wij ook de velgen van uw auto een nieuwe uitstraling geven.


Hier ben jij de klant!

Wanneer je schade aan je auto hebt, wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Maar veel verzekeraars willen graag dat je dit laat doen bij een schadeherstelbedrijf waarmee zij (prijs)afspraken hebben gemaakt. Hierdoor wordt de schade zo goedkoop mogelijk gerepareerd. Dit wordt ook wel schadesturing genoemd, en kan natuurlijk nooit in jou voordeel werken.

 

Bij zulke bedrijven is de verzekeraar de opdrachtgever, en die bepaalt uiteindelijk hoe jouw auto hersteld wordt. Bijvoorbeeld door nieuwe ruiten niet te verlijmen volgens fabrieksvoorschrift of plaatwerkdelen toch uit te deuken terwijl deze vervangen hadden moeten worden.

 

Als eigenaar zie je dit verschil waarschijnlijk niet aan de auto, maar de vakman of garage waar je later je auto inruilt wel! Met dan waardeverlies als gevolg!

 

Met hulp van JIJBEPAALT.NL kan dat anders. Zij brengen je in contact met onafhankelijke reparateurs van jouw keuze waar jij de klant bent! En WB autoschade is zo'n reparateur.

 

Dit zijn de voordelen van JIJBEPAALT.NL

  • Een echte keuze in onafhankelijke reparateurs en dus geen prijsafspraken met verzekeraars

  • Eerlijk en veilig schadeherstel

  • Geen lagere inruilwaarde door een zo goedkoop mogelijke reparatie

  • Aanbod van schadereparateurs waar JIJ! de opdrachtgever bent en niet de verzekeraar

Kijk voor meer informatie op JIJBEPAALT.NL

Wat klanten zeggen over WB autoschade