Uitdeuken zonder lakschade

Uitdeuken zonder lakschade? Dat is mogelijk door het gebruik van de techniek uitdeuken zonder spuiten. Op deze manier worden parkeerdeuken en hagelschade gerepareerd met behoud van de originele lak. Deze techniek is milieuvriendelijk en kostenbesparend doordat de auto niet opnieuw gespoten hoeft te worden. Uitdeuken zonder lakschade heeft vele voordelen. Zo is een snelle reparatie op korte termijn mogelijk en treedt er geen waardevermindering van uw auto op. Deze methode wordt aanbevolen door verzekeraars.

 

 

Milieuvriendelijk

WB Autoschade is koploper op het gebied van milieuvriendelijke werken. Zo gebruiken wij watergedragen lak. Deze lak bevat geen vluchtige organische stoffen.Het ontbreken van deze stoffen is mens- en milieuvriendelijker dan de traditionele lakken maar het heeft wel gevolgen voor de werkwijze. Na het opbrengen van de basislak moet bijvoorbeeld een extra droogperiode worden ingelast. Daarna volgt de afdeklak. WIj gebruiken hiervoor alleen de high solid afdeklak. Deze lak is minder nevelrijk omdat er meer zware stoffen in zitten. Het voorkomen daarmee ook een belangrijk deel aan ongewenste uitstoot. Al ons materiaal wordt schoongemaakt met water. Dit water vangen we op. Vervolgens wordt een speciaal middel toegevoegd dat de vaste stoffen eruit onttrekt. Het water wat overblijft kan naar het riool en de overgebleven vaste stoffen worden afgevoerd als chemisch afval. Natuurlijk scheiden wij ook ons afval. Diverse reststoffen worden apart verzameld en periodiek afgevoerd. Hierbij kunt u denken aan lakresten, papier/karton, plaatwerk, filtermateriaal en kapotte bumpers. Veel stoffen komen voor hergebruik in aanmerking.

Wilt u ook uw auto laten uitdeuken zonder lakschade? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken.

Direkt Afspreken

WB Autoschade
Stephensonstraat 1D
3846 AK Harderwijk

Telefoon: (0341) 42 75 43
Mobiel: (06) 50 86 20 30
info@wbautoschade.nl

Direkt een afspraak maken

Spotrepair

Spot Repair is de methode om kleine beschadigingen, snel, voordelig en professioneel te repareren.

Hagelschade

Uitdeuken zonder spuiten, waarbij schade word gerepareerd met behoud van de originele lak.

Velgen

Naast het spuiten van het plaatwerk van een auto kunnen wij ook de velgen van uw auto een nieuwe uitstraling geven.


Hier ben jij de klant!

Wanneer je schade aan je auto hebt, wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Maar veel verzekeraars willen graag dat je dit laat doen bij een schadeherstelbedrijf waarmee zij (prijs)afspraken hebben gemaakt. Hierdoor wordt de schade zo goedkoop mogelijk gerepareerd. Dit wordt ook wel schadesturing genoemd, en kan natuurlijk nooit in jou voordeel werken.

 

Bij zulke bedrijven is de verzekeraar de opdrachtgever, en die bepaalt uiteindelijk hoe jouw auto hersteld wordt. Bijvoorbeeld door nieuwe ruiten niet te verlijmen volgens fabrieksvoorschrift of plaatwerkdelen toch uit te deuken terwijl deze vervangen hadden moeten worden.

 

Als eigenaar zie je dit verschil waarschijnlijk niet aan de auto, maar de vakman of garage waar je later je auto inruilt wel! Met dan waardeverlies als gevolg!

 

Met hulp van JIJBEPAALT.NL kan dat anders. Zij brengen je in contact met onafhankelijke reparateurs van jouw keuze waar jij de klant bent! En WB autoschade is zo'n reparateur.

 

Dit zijn de voordelen van JIJBEPAALT.NL

  • Een echte keuze in onafhankelijke reparateurs en dus geen prijsafspraken met verzekeraars

  • Eerlijk en veilig schadeherstel

  • Geen lagere inruilwaarde door een zo goedkoop mogelijke reparatie

  • Aanbod van schadereparateurs waar JIJ! de opdrachtgever bent en niet de verzekeraar

Kijk voor meer informatie op JIJBEPAALT.NL

Wat klanten zeggen over WB autoschade