Spotrepair

Spotrepair is een efficiënte manier om kleine beschadigingen aan uw auto te repareren. Wanneer u bijvoorbeeld een kleine lakbeschadiging heeft kan dit verholpen worden door middel van spotrepair. In de meeste gevallen hoeft een beschadigd deel niet volledig worden overgespoten. Kosten voor deze ‘ingreep’ zijn laag, omdat het herstellen van kleine schades minder arbeidsintensief is. Dit is dus één van die manieren om schade te herstellen aan uw auto die minstens zo goed zijn als de traditionele methodes, maar dus flink in de kosten kunnen schelen.

 

Spotrepair

 

Hoe werkt het?

Belangrijk om te weten is dat bij spotrepair onderscheidt wordt gemaakt in drie zones, namelijk: A (dak, motorkap en kofferdeksel), B (het ‘aanzicht’ van de flanken) en C (overige delen langs de onderzijde van de auto). Wanneer het zone C gaat, zullen er nooit complicaties ontstaan. Hetzelfde geldt voor zone B, hier kan over spotrepair verricht worden, mits op één plaats per paneel. Voor metallic kleuren als zilver, brons en lichtblauw blijft het werk in de B-zone  echter beperkt tot ‘randjes en kantjes’. Als maximale grootte van de totale reparatie wordt over het algemeen een A4′tje gehanteerd. Spotrepair is dan ook een moderne techniek dat meerdere voordelen biedt. Deze milieuvriendelijke techniek maakt het opnieuw spuiten van uw auto overbodig, wat u een flinke kostenbesparing oplevert. Daarnaast ervaart u nog:

  • Geen waardevermindering van uw auto

  • Snelle reparatie op zeer korte termijn

  • Een kostenbesparing van 30 tot 60% t.o.v. traditioneel herstel

  • Uitstekende kwaliteit

  • Aanbevolen door verzekeraars

  • Milieuvriendelijk

 

Contact

Bent u benieuwd wat wij bij WB Autoschade voor u kunnen betekenen? Schroom dan niet om contact op te nemen. Dit kan zowel telefonisch, of via het contactformulier. Wanneer u uw gegevens achterlaat, zullen wij zo spoedig mogelijk contact met opnemen.

Direkt Afspreken

WB Autoschade
Stephensonstraat 1D
3846 AK Harderwijk

Telefoon: (0341) 42 75 43
Mobiel: (06) 50 86 20 30
info@wbautoschade.nl

Direkt een afspraak maken

Spotrepair

Spot Repair is de methode om kleine beschadigingen, snel, voordelig en professioneel te repareren.

Hagelschade

Uitdeuken zonder spuiten, waarbij schade word gerepareerd met behoud van de originele lak.

Velgen

Naast het spuiten van het plaatwerk van een auto kunnen wij ook de velgen van uw auto een nieuwe uitstraling geven.


Hier ben jij de klant!

Wanneer je schade aan je auto hebt, wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Maar veel verzekeraars willen graag dat je dit laat doen bij een schadeherstelbedrijf waarmee zij (prijs)afspraken hebben gemaakt. Hierdoor wordt de schade zo goedkoop mogelijk gerepareerd. Dit wordt ook wel schadesturing genoemd, en kan natuurlijk nooit in jou voordeel werken.

 

Bij zulke bedrijven is de verzekeraar de opdrachtgever, en die bepaalt uiteindelijk hoe jouw auto hersteld wordt. Bijvoorbeeld door nieuwe ruiten niet te verlijmen volgens fabrieksvoorschrift of plaatwerkdelen toch uit te deuken terwijl deze vervangen hadden moeten worden.

 

Als eigenaar zie je dit verschil waarschijnlijk niet aan de auto, maar de vakman of garage waar je later je auto inruilt wel! Met dan waardeverlies als gevolg!

 

Met hulp van JIJBEPAALT.NL kan dat anders. Zij brengen je in contact met onafhankelijke reparateurs van jouw keuze waar jij de klant bent! En WB autoschade is zo'n reparateur.

 

Dit zijn de voordelen van JIJBEPAALT.NL

  • Een echte keuze in onafhankelijke reparateurs en dus geen prijsafspraken met verzekeraars

  • Eerlijk en veilig schadeherstel

  • Geen lagere inruilwaarde door een zo goedkoop mogelijke reparatie

  • Aanbod van schadereparateurs waar JIJ! de opdrachtgever bent en niet de verzekeraar

Kijk voor meer informatie op JIJBEPAALT.NL

Wat klanten zeggen over WB autoschade