Home / Schade en Reparatie / Autoschade Herstel

Aanbevolen door verzekeraars

Geen waardevermindering

Vervangwagen mogelijk

Autoschade herstel

Bent u op zoek naar een specialist in autoschade herstel? Dan bent u bij WB Autoschade aan het juiste adres. We zijn inmiddels al ruim 15 jaar gevestigd in Harderwijk en hebben in die tijd een zeer goede reputatie opgebouwd voor het herstel van allerlei soorten schade aan uw auto. Hetzelfde geldt voor de regio Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Zeewolde en dergelijke. Deze reputatie is dan ook tot stand gekomen doordat al die jaren aspecten als kwaliteit en service centraal hebben gestaan. Zelf eisen wij namelijk hoge eisen als het gaat om kwaliteit.

Autoschade herstel door een team van specialisten

Ons vakkundige personeel is er alles aan gelegen om het herstel van schade aan uw auto op een kwalitatief zo hoog mogelijk manier uit te voeren. Daarnaast werken wij met een relatief gezien klein team. Hierdoor kunnen wij u de expertise bieden die u verdient. We streven bij elke auto naar hetzelfde doel: de auto moet er na het herstel minstens zo goed uitzien als voor de schade.

Wilt u schade melden?

Wanneer u schade aan uw auto heeft, kunt u dit eenvoudig aan ons melden voor een spoedig herstel. Dit kan via deze link of u meldt dit telefonisch aan ons. Hier hebben wij natuurlijk wel de benodigde gegevens voor nodig zoals uw NAW-gegevens, voertuiggegevens en schadegegevens. Daarnaast wordt er ook nog een kopie van uw kentekenbewijs en groene kaart gemaakt. Als extra dienst kunnen wij het schadeformulier met u invullen.

Het inplannen van een afspraak

Vervolgens zullen wij de schade melden aan uw verzekeringsmaatschappij en regelen wij indien nodig een expert. Vervolgens wordt er een afspraak ingepland zodat wij het autoschade herstel  kunnen uitvoeren. Dit kan ook eenvoudig via onze online agenda. Indien het een verzekering schade betreft, kunt u gebruik maken van vervangend vervoer. Ook nemen wij ten aanzien van de verzekeringsmaatschappij de financiële afhandeling van u over. U dient hiervoor alleen een akte van cessie te ondertekenen.

Neem contact met ons op

Voor meer informatie staat ons personeel u graag te woord. Dus neem telefonisch contact op door te bellen naar (06) 50 86 20 30 of vul het contactformulier in, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Direkt Afspreken

WB Autoschade
Stephensonstraat 1D
3846 AK Harderwijk

Telefoon: (0341) 42 75 43
Mobiel: (06) 50 86 20 30
info@wbautoschade.nl

Direkt een afspraak maken

Spotrepair

Spot Repair is de methode om kleine beschadigingen, snel, voordelig en professioneel te repareren.

Hagelschade

Uitdeuken zonder spuiten, waarbij schade word gerepareerd met behoud van de originele lak.

Velgen

Naast het spuiten van het plaatwerk van een auto kunnen wij ook de velgen van uw auto een nieuwe uitstraling geven.


Hier ben jij de klant!

Wanneer je schade aan je auto hebt, wil je dit natuurlijk zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Maar veel verzekeraars willen graag dat je dit laat doen bij een schadeherstelbedrijf waarmee zij (prijs)afspraken hebben gemaakt. Hierdoor wordt de schade zo goedkoop mogelijk gerepareerd. Dit wordt ook wel schadesturing genoemd, en kan natuurlijk nooit in jou voordeel werken.

 

Bij zulke bedrijven is de verzekeraar de opdrachtgever, en die bepaalt uiteindelijk hoe jouw auto hersteld wordt. Bijvoorbeeld door nieuwe ruiten niet te verlijmen volgens fabrieksvoorschrift of plaatwerkdelen toch uit te deuken terwijl deze vervangen hadden moeten worden.

 

Als eigenaar zie je dit verschil waarschijnlijk niet aan de auto, maar de vakman of garage waar je later je auto inruilt wel! Met dan waardeverlies als gevolg!

 

Met hulp van JIJBEPAALT.NL kan dat anders. Zij brengen je in contact met onafhankelijke reparateurs van jouw keuze waar jij de klant bent! En WB autoschade is zo'n reparateur.

 

Dit zijn de voordelen van JIJBEPAALT.NL

  • Een echte keuze in onafhankelijke reparateurs en dus geen prijsafspraken met verzekeraars

  • Eerlijk en veilig schadeherstel

  • Geen lagere inruilwaarde door een zo goedkoop mogelijke reparatie

  • Aanbod van schadereparateurs waar JIJ! de opdrachtgever bent en niet de verzekeraar

Kijk voor meer informatie op JIJBEPAALT.NL

Wat klanten zeggen over WB autoschade