WB autoschade autoschadeherstel

Autoschadeherstel bij autoschade.

Hallo, ik ben Wilco Bronkhorst, directeur/eigenaar van WB autoschade. Geboren op 28 mei 1975 te Apeldoorn. Vanaf mijn jeugd wist ik al wat ik wilde; autoschades herstellen. Na 8 jaar in loondienst te hebben gewerkt ben ik in 1999 als 24 jarige ondernemer in Harderwijk begonnen. En met inmiddels ruim 20 jaar ervaring weet ik wel waar ik het over heb. 

Autoschade is nooit leuk, het kan iedereen overkomen. Een paaltje dat je over het hoofd ziet, een glijpartij op een gladde weg, of een parkeerdeuk zonder ‘dader’. Bovendien bestaat er ook een grote kans dat u door een ander wordt aangereden. Deskundig autoschadeherstel is vakwerk en maatwerk. Elke schade is weer anders, het is dagelijks zeer uitdagend. Door de diversiteit van de klanten maar vooral ook van de auto’s. Innovaties binnen de branche worden op de voet gevolgd, omdat autofabrikanten steeds weer andere materialen en verbindingsmethoden gebruiken wordt er door mij ook steeds geïnvesteerd in nieuwe technieken en apparatuur. Daarbij hoort ook prioriteiten stellen als het gaat om bezoeken van workshops en cursussen om de nieuwste technieken goed toe te kunnen passen.

Ook is er veel te doen wat betreft de veranderingen in de markt waarbij de verzekering “bepaald” waar de auto hersteld wordt, maar uiteindelijk bepaal je als verzekerde zelf waar je de schade laat herstellen. Juist door te onderscheiden wat betreft kwaliteit, service en klantgericht handelen word uw auto buiten de schadesturing om ook perfect gerepareerd met dezelfde condities als een gecontracteerd schadebedrijf.